ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

nutrition-header

Ο τομέας της διατροφής αποτελεί πάντοτε ένα σημείο αναφοράς στη ζωή των ανθρώπων, ιδιαίτερα όταν αυτοί γυμνάζονται με σκοπό να χάσουν βάρος, να αποκτήσουν μυϊκή μάζα και πάνω από όλα να είναι υγιείς.
nutrition-middleΣαν ανθρωπιστική επιστήμη στη βάση της, υπάρχει δυστυχώς μεγάλη παραπληροφόρηση η οποία σαν τελικό αποδέκτη έχει τον ανυποψίαστο άνθρωπο - ασκούμενο. Όλα τα ΜΜΕ, ενημερώνουν το κοινό τους ημιτελώς, απομακρύνοντας το από τον πραγματικό στόχο τους και πολλές φορές θέτοντας την υγεία του σε κίνδυνο.
Όσοι έχουν κάνει στο παρελθόν κάποια προσπάθεια με τυχαίες δίαιτες, χάπια αδυνατίσματος και λοιπά σκευάσματα που πιθανά να είδαν σε κάποια διαφήμιση, χωρίς να απευθυνθούν σε κάποιον επιστήμονα του τομέα της διατροφής, βίωσαν την αποτυχία και την απογοήτευση.
Σκοπός της ιστοσελίδας μας είναι να ενημερώνει τους αναγνώστες της σχετικά με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της διατροφής, χωρίς παράλληλα να ξεχνά να υπενθυμίζει μέσα από τα άρθρα της τους βασικούς κανόνες για μία ισορροπημένη και σωστή διατροφή με γνώμονα την υγεία.
nutrition-sintagesΜέσα στα άρθρα θα βρείτε πληροφορίες που αφορούν στο σχεδιασμό ενός σωστού διατροφικού πλάνου, ιδέες και λύσεις για να μαγειρεύετε υγιεινά γεύματα και φυσικά συμβουλές διατροφής σε σχέση με την προπόνηση σας. Για τους ανθρώπους που γυμνάζονται υπάρχει και η ενότητα με τα εργογόνα βοηθήματα – συμπληρώματα διατροφής έτσι ώστε να γνωρίζετε με ασφάλεια πώς να χρησιμοποιήσετε ένα συμπλήρωμα όταν και αν το χρειάζεστε για να βελτιώσετε την απόδοσή σας στην προπόνηση και την αποκατάσταση από αυτήν.
Τέλος, σας δίνετε η δυνατότητα να μας ζητήσετε να ετοιμάσουμε για εσάς ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις.

Θέλετε περισσότερα; Απλά εγγραφείτε...

Μείνετε συνδεδεμένοι

FitnessMania.gr

Επικοινωνήστε